pkvw

Politiekeurmerk veilig wonen

Inbraakrisico's bij uw woning & het PKVW keurmerk

Je veilig voelen is de basis voor een fijne woonplek! Inbraakpreventie zorgt voor een beter woonklimaat.

Het is slim om te onderzoeken of uw woning wel goed genoeg beveiligd is. De laatste jaren worden er steeds nieuwere inbraaktechnieken gebruikt, waardoor er meer inbraakpreventie nodig is.

Nieuwe inbreektechnieken

Vele huizen zijn niet beveiligd tegen deze nieuwste inbraaktechnieken, terwijl uw huis met enkele simpele aanpassingen inbraakpreventief is.

Maatwerkoplossingen

Ieder huis is anders en iedere situatie behoeft andere beveiliging eisen en kijken we uiteraard ook naar persoonlijke wensen. Tijdens de woningcheck inspecteert de preventieadviseur alle gevelelementen, hang- en sluitwerk, brandmelding en buitenverlichting. Aan de hand van deze woningcheck geven wij een preventieadvies, waarin de noodzakelijke preventiemaatregelen uitgebreid worden besproken.

De woningcheck en bijbehorend advies is gratis! (elders circa € 50,-)

Het preventieadvies omvat de benodigde aanpassingen om uw woning veiliger te maken. In het advies komen de kosten per gevel element aanbod. De benodigde aanpassingen mag u zelf uitvoeren, maar kunt u deze ook door ons laten uitvoeren. Wij hebben ruime ervaring in het toe passen van hang- en sluitwerk volgens de richtlijnen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Korting op uw inboedelverzekering en gratis certificaat

Indien de geadviseerde aanpassingen zijn uitgevoerd is het mogelijk het certificaat Politiekeurmerk Veilig Wonen aan te vragen. De meeste verzekeraars geven korting op de inboedelverzekering na het behalen van dit certificaat. De kosten van zo'n certificaat zijn € 25,-, echter laat u de werkzaamheden door ons uitvoeren dan is dit certificaat gratis en het is 10 jaar geldig.

Mogelijke aanpassingen

Wij kunnen verschillende mogelijke aanpassingen uitvoeren volgens de PKVW richtlijnen, waardoor uw woning een veilige plek wordt. Hierbij kunt u denken aan het plaatsen van sloten, anti-inbraakstrips, bijzetsloten of oplegsloten voor ramen en deuren, rook-, brand- en koolstofmonoxidemelders, rolluiken, nieuwe binnen of buitendeuren, kierstandhouders of een deurspion. Een deurspion is nu ook verkrijgbaar in de digitale variant, waarbij er ook beelden kunnen worden opgenomen. Door het plaatsen van een veiligheidsbeslag of speciale cilinders zijn uw sloten beveiligd tegen de kerntrekmethode. Daarnaast leveren we aan bedrijven en instellingen een sluitplan voor uw pand met eventueel een toegangscode.

Vraag (vrijblijvend) een offerte aan of maak een afspraak

 1. Naam
  Uw volledige naam
 2. E-mail
  Voer aub een geldig e-mailadres in.
 3. Telefoon
  Voer aub een geldig telefoonnummer in zonder streepjes of spaties.
 4. Opmerkingen
  Voer aub uw bericht in.