• deuren

2 adore buitendeuren

2 Adore heeft een groot aanbod voor- en achterdeuren.

De voordeur is het visitekaartje van de woning. Daarom is het goed te weten dat bij ons veel val te kiezen. 2 Adore heeft veel voordeuren verdeeld in 6 groepen. Van Klassieke modellen tot modellen van morgen. Alle voordeuren worden volgens de strengste normen op het gebied van inbraakveiligheid, levensduur en gebruiksgemak gefabriceerd. In standaard maten maar zeker in maatwerk.

De deuren voldoen aan KOMO keurmerk en daardoor zijn deze toepasbaar in het kader van P.K.V.W. De deuren zijn standaard voorzien van een hoogwaardig voorlaksysteem. Alle deuren zijn verkrijgbaar in F.S.C. hout. De mogelijkheid bestaat om de deur te laten voorzien van slotgat of een 3-puntsluiting, tochtvaldorpel. Tevens is het mogelijk de deur afhangklaar te bestellen.

Bij de deuren is tevens bijpassend glas te bestellen, hiervan zijn er vele mogelijkheden.Bovendien is er  veiligheidsisolatieglas verkrijgbaar, dit is inbraakwerend en letselschadeveilig.

2Adore biedt tevens voor elke voordeur de collectie Lifetime beslag, inbraakwerend en 20 jaar gegarandeerd. Uw deur wordt geleverd met 6 jaar verzekerde GND garantie. Bij 2adore wordt altijd per bestelling de bijbehorende garantiespecificaties bevestigd.

Interesse in dit product? Neem contact met ons op.

 

Achterdeuren

De achterdeur heeft veel gemeen met de voordeur, maar toch zijn er duidelijke verschillen. De voordeur draait naar binnen, terwijl de achterdeur normaal gesproken naar buitendraait. Om die reden heeft de voordeur een weldorpel, ter verkoming van lekwater. Een achterdeur wordt vaak voorzien van een glasvlak.

De grote van het glas is afhankelijk van de toepassing. Achterdeur zijn verkrijgbaar in 2 constructies: De stapeldorpelconstructie, deze  wordt opgebouwd uit gestapelde dorpel van circa 10cm. en hierdoor is het mogelijk zelf de borstwering te bepalen. Maar hiernaast is ook de maatvaste uitvoering mogelijk met een paneel. De achterdeuren zijn tevens toepasbaar als terrasdeuren.

Wat voor de achterdeuren geldt, alle benodigde infrezingen zijn ook hier mogelijk.

Interesse in dit product? Neem contact met ons op.