• glaswerk

Glaswerk voor binnen en buiten

Naast het schilder- en behangwerk voeren wij ook beglazingswerkzaamheden uit. Het plaatsen van enkelglas of dubbelglas is geen probleem voor ons.

Inbraakveiligheid

Door de toegenomen regelgeving betreffende letsel- en inbraakveiligheid, de wens voor een aanspraakpunt is voor u een reden om zaken te doen met schildersbedrijf Westkapelle daar die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen en we kunnen u in elke situatie, het juiste advies geven. Zo kunnen wij bij het plaatsen van isolatieglas, een bijpassend ventilatierooster, die in meeste RAL-kleuren verkrijgbaar zijn.

Binnen & buiten

Maar met glas kan nog veel meer. Wat dacht U van een geƫmaileerde glazen achterwand in de keuken. Een planchet met een afgewerkte rand op uw maat gemaakt. Een spiegel met een facetrand of met een gezandstraald figuur. Voor buiten leveren en monteren wij windschermen met aluminium, RVS of gemoffelde staanders. Haast niets is onmogelijk. Ook bijzondere produkten als een plisse of jaloezie in de spouw van de beglazing behoord tot de mogelijkheden. Tevens kan dit ook met Glas-in-Lood uitgevoerd worden.

Isolatieglas

Naast HR++-isolatieglas zijn er vele andere samenstellingen van isolatieglas, zowel in dikte van het glas, maar ook het soort glas eventueel in combinatie met diverse folies en of gassen. Hierdoor ontstaat bijvoorbeeld brandvertragend glas, zonwerend glas of geluidswerend. Allemaal soorten glas die wij plaatsen, in combinatie met de juiste glaszet-technieken.

Heeft U glasschade met isolatieglas, bij ons kan dit snel gerepareerd worden. Door onze vakkundige leverancier kunnen wij het isolatieglas leveren nog binnen 24 uur aanbrengen

Monumentale planden

Voor monumentale panden hebben we een oplossing, door een kleine spouw en een gasvulling kan er toch een hoge isolatiewaarde gerealiseerd worden terwijl het glas in de stopverf wordt geplaatst. 

Glasvoorraad & op maat snijden

Heeft u een stuk enkel glas nodig, wij snijden dit terwijl u wacht. Wij zijn een der laatste in de gemeente Veere, die nog enkel glas op voorraad heeft. Niet alleen blank glas, maar ook vaak toegepast figuurglas staat bij ons om op maat gesneden te worden. Steeds meer particulieren en ook aannemers weten ons hiervoor te vinden.

Van windscherm tot douchedeur

Glas gebruiken wij regelmatig voor andere toepassingen. Inmiddels staan er op Walcheren diverse windschermen van onze makelij. Altijd op maat gemaakt, vanwege de reeds toegepaste schermen. Het wordt in zo'n geval gemaakt in combinatie met aluminium, verzinkt staal, verzinkt en gepoedercoated staal, R.V.S. of hout. Het toegepaste glas is dan gehard glas van minimaal 8mm met geslepen randen, met een rechte boven kant maar een toog behoort tot de mogelijkheden
Maar een douchedeur van 8 mm. gehard glas behoort tot de mogelijkheid. Wij leveren de standaard concepten van Sealskin Get Wet, maar leveren tevens het echte maatwerk met ruimere keuze in glas en bijbehorende hardware. Ook een glas-deur met een slot behoort tot de mogelijkheden.

Stobag Siroflex

Naast de glazenwindschermen en de toepassing van een screen als windscherm, leveren wij ook een horizontaal windscherm. Deze wordt geleverd met een zonwerings- of screendoek. Door een mogelijkheid van losse montage beugels kan dit scherm eventueel op verschillende plaatsen worden toegepast op het terras. De Siroflex is verkrijgbaar in max. hoogte van 1,80 en max. breedte van 4 meter.

Interesse in dit beglazings werkzaamheden? Neem contact met ons op.