• maatwerk meubels

Kast op maat

Perfect op maat gemaakt naar uw wens!

Keukenkast renovatie

Wilt u een nieuwe look voor u keuken of wilt U alleen enkele deurtjes vervangen, wij kunnen u nu helpen. Natuurlijk met een bijpassende deurgreep.

Bent u tegels beu, ook daar hebben wij een oplossing voor zonder veel hakken en breken. Zie hoe mooi geëmailleerd glas kan zijn. Naast een beperkte standaard kleuren is er een reeks aan maatwerk-kleuren. Uw keuken-achterwand kan binnen een kort tijdsbestek vaak zo over de tegels vernieuwd worden, inclusief de gaten voor de stopcontacten en kraan.

Lees meer: Keukenkast renovatie

Maatwerk kasten

sdgs

Geen kant-en-klaar meubel, maar een meubel op maat van Raffito. U kunt aan de hand van een designer bij ons uw eigen meubel ontwerpen en laten maken, van dressoir tot commode en van tv-wandkast tot kledingkast. Hubo Westkapelle biedt u verrassend veel mogelijkheden en accessoires om uw huis tot uw thuis te maken.

Lees meer: Maatwerk kasten

Maatwerk schuifdeuren

Raffito schuifdeurwand

Schuifdeuren op maat gemaakt bieden u de oplossing die u zoekt. Door optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte creëert u in een korte tijd veel bergruimte. U laat geen centimeter onbenut. De kasten in diverse ruimten toegepast zoals slaapkamer, studeerkamer, bijkeuken, badkamer enz. Naast  het  te leveren interieur, kunnen wij desgewenst deze aanpassen of uitbreiden aan uw wensen. Een voorbeeld is een make-up tafeltje intergreren in de slaapkamerkast of een werkblad in de bijkeukenkast.

Lees meer: Maatwerk schuifdeuren