• Image 01
  •   
  • Image 02
  • Image 03
  • Image 04
  • Image 05
  • Image 06
  • Image 07

Woningonderhoud

Van kunstofpanelen en vloerafwerking tot volledige projecten.

Bij ons kunt u terecht voor het onderhoud aan verschillende onderdelen van uw woning, zoals het plafond, wanden, vloeren, de trap, een carport of een veranda. Daarnaast verrichten wij onderhoudservice aan vakantiewoningen, zoals glasvervanging, slot problemen, lekkages of andere acute problemen. 

Kunstof panelen

Florence Panelen

Voor diverse onderdelen van de woning die in loop van de jaren versleten zijn, leveren en monteren wij kunststof varianten. Voor het plafond en de wand hebben we FLORENCE panelen. Dit zijn kunststof panelen van een hoge kwaliteit en is bovendien uitermate geschikt voor vochtige ruimte zoals een badkamer. Van het merk FLORENCE leveren we tevens panelen, die geschikt zijn voor buiten, toepasbaar voor een carport of veranda. Wilt u af van onderhoud aan de dakrand, dan kan deze bekleed worden met volkunststof dakrandafwerking van Deeplas of Keralit.

Lees meer: Kunstof panelen

Vloerafwerking

Vloerafwerking

We leveren en verleggen een selectief assortiment laminaat altijd volgens de huidige trends en in diverse kwaliteiten. Deze zijn leverbaar in gladde varianten en ook met 2- en 4-zijdige v-groef en voelstructuur. Laminaat is haast overal te leggen en kan uitstekend in combinatie met een speciale ondervloer gelegd worden op vloerverwarming of in een appartement ter reduceren van het contactgeluid. 

Tevens is het laminaat te combineren met Traprenovatie. Naast laminaat is er de mogelijkheid van clickvinyl wat een warme uitstraling heeft en als minimale materiaaldikte. Clickvinyl is ongevoelig voor vocht en is zodoende ook toepasbaar in de badkamer. Ook hier is een traprenovatieproduct in te verkrijgen.

Interesse in deze dienst? Neem contact met ons op!

Onderhoud aan vakantie woningen

Onderhoud vakantiewoningen

Steeds meer vakantiewoning eigenaren maken gebruik van onze onderhoudsservice. We verrichten allerlei werkzaamheden tijdens de verhuurperioden. We lossen acute problemen op, of we voeren werkzaamheden uit tijdens wisseldagen.

Enkele voorbeelden zijn glasvervanging, slot problemen, lekkages, maar ook vele andere ontstane defecten. Wij voeren deze uit voor verhuurbedrijven, maar voor de particulier verhuurder.

Interesse in deze dienst? Neem contact met ons op.

Project

Project

Door de beheersing van diverse disciplines, kunnen we ook een volledig project voor u uitvoeren. Wij kunnen uw zorgen wegnemen. We overleggen vooraf wat uw wensen zijn en geven u offerte met een marktconforme prijs. Door diverse disciplines in huis te hebben kunnen we de werkzaamheden snel op elkaar aan sluiten.

Wilt u een compleet project laten uitvoeren? Neem dan gerust contact met ons op.