• zonwering

Zonweringen

Iedereen verlangt naar de zomer en de zon

Lekker achterover op het terras met een boek en een verkoelend drankje. Toch ervaren wij de zon niet altijd als prettig. Een overdaad aan zonnestralen in of om het huis trachten wij te voorkomen door het plaatsen van zonwering. Omdat elk pand anders is en ieder persoon zijn eigen wensen heeft bestaan er verschillende soorten zonwering, zodat esthetische vormgeving en functionaliteit hand in hand gaan.

Indien gewenst kunnen onze vakmannen de montage uiteraard voor u uitvoeren.

Fiesta Serredak

Wilt u het hele jaar door genieten van het buitenleven, dan is de Fiësta het ideale product. Deze vast overkapping is van polycarbonaat of glas te voorzien en kan desgewenst worden voorzien van een hard glazen (schuif)wand of een ZIP-screen met transparant zeil.

 

Lees meer: Fiesta Serredak

Uitvalscherm

Uitvalscherm

Met een uitvalscherm kunt u ook binnenshuis genieten van zonnig weer. Deze zonwering zorgt niet alleen voor een verfraaiing van uw woning, maar schept vooral binnen een aangenaam klimaat door zijn variabele uitvalshoek. In situaties waarbij het niet nodig is om onder het scherm te lopen of zitten biedt deze zonwering een praktische en esthetische oplossing.

Lees meer: Uitvalscherm

Knikarmschermen

Knikarmscherm

Het brede programma knikarmschermen van Rainbowsol biedt u vele mogelijkheden voor zowel woningen, bedrijven en winkels. Knikarmschermen zijn verkrijgbaar in handbediening of elektrische bediening. Wij voeren naast een standaard programma een maatwerkprogramma.

Lees meer: Knikarmschermen

Screens

Screen

Met de screensystemen wordt het zonlicht effectief gefilterd. Deze verticaal hangende zonwering is oorspronkelijk ontworpen voor bedrijfsmatige toepassingen maar is nu ook voor u beschikbaar. Het type screen zorgt ervoor dat u overdag naar buiten kunt kijken zonder inkijk naar binnen. De screen wordt met name toegepast in situaties waar andere zonweringssystemen niet toepasbaar zijn en is tevens in een zeer windvaste variant te verkrijgen en is daarom ideaal voor bewoners die vaak of lang afwezig zijn.

Lees meer: Screens

Rolluiken

Rolluik

Onze Rainbow rolluiken zijn voorzien van gepatenteerde scharnierende bovenbak en zorgen voor een stabiliteit van het rolluik. De grootte van de bak, is afhankelijk van de hoogte van het rolluik. Daar deze rolluik in Nederland worden geproduceerd en gecontroleerd, kan een lange levensduur gegarandeerd worden. De lamellen zijn voorzien van meerdere laklagen en hebben een hoogwaardige oppervlaktebehandeling ondergaan.

Lees meer: Rolluiken

Veranda Serrano

Verdano serrano

Tijdens zeer warme en zonnige dagen kan de temperatuur in een serre behoorlijk oplopen. Wij hebben voor u de oplossing, de veranda serrano is een prachtige aanvulling op uw veranda of serre is leverbaar in vele kleuren. De warmte blijft buiten en het gefilteerd licht zorgt voor een aangename sfeer. Voor de doekkleuren kan er een keuze gemaakt worden uit zonneschermdoek of Soltis doek.

Lees meer: Veranda Serrano

Markiezen

Markies

De mooiste zonwering is de markies, deze is ongevoelig voor zijdelingse zon inval en door onze grote keuze in doeken en kleuren naar eigen stijl uit te voeren. Op de jaren 30 woningen is de markies een echte verfraaiing, maar ook op nieuwbouw zorgt een markies voor een mooi effect . Ook bij markiezen is er de mogelijkheid deze met een motor te bedienen, maar touw-bediend is het meest voorkomen.

Lees meer: Markiezen

Binnen zonwering & horren

hordeur

Na jarenlang een perfect aanbod aan zonweringsdoeken te hebben, is het dit jaar het aanbod weer aangepast aan de laatste trends. Meer grijze en vergrijsde kleuren, maar uiteraard zijn de zonnige heldere kleuren nog ruim verkrijgbaar. Natuurlijk zijn de stoffen van een perfecte kwaliteit.

 

Lees meer: Binnen zonwering & horren