• maatwerk meubels

Maatwerk schuifdeuren

Schuifdeuren op maat gemaakt bieden u de oplossing die u zoekt. Door optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte creëert u in een korte tijd veel bergruimte. U laat geen centimeter onbenut. De kasten in diverse ruimten toegepast zoals slaapkamer, studeerkamer, bijkeuken, badkamer enz. Naast  het  te leveren interieur, kunnen wij desgewenst deze aanpassen of uitbreiden aan uw wensen. Een voorbeeld is een make-up tafeltje intergreren in de slaapkamerkast of een werkblad in de bijkeukenkast.

Raffito schuifdeurwanden

Met Raffito schuifdeurwanden creeren wij een kast die bij u past. Wilt u zelf uw schuifwand en bijpassende kastindeling samenstellen? Een kast op maat in stijl en kwaltieit, met daarnaast ook de ideale, praktische opbergmogelijkheden die u krijgt met een dergelijke kast. In een persoonlijk gesprek, kunnen wij samen met u een kast ontwerpen die geheel naar uw wensen op maat wordt gemaakt.

De Raffito schuifwanden worden altijd voor U op maat gemaakt. Hierbij geldt een maximale breedte van 120cm en een maximale inbouwhoogte van 279 cm per deur. De omlijsting van de deuren en de railsets zijn van staal of aluminium. De gelagerde wielen zitten onder de deur.

Raffito biedt meer dan 60 verschillende kleuren deurvullingen, de kleuren zijn verkrijgbaar Unikleuren, houtdecoren , glas en spiegels  in combinatie met 4  verschillende kleuren deurprofielen die verkrijgbaar zijn in 7 uitvoeren. Voor een schuin plafond hebben wij ook een passende oplossing, want deze deuren kunnen hiervoor exact op maat gemaakt worden. Het optionele achterliggende interieur wordt hierop aangepast. Door de garantietermijn van 20 jaar op profielen en wielen bent u verzekerd van een duurzame schuifwand. Bedenk daarbij dat deze schuifwanden in vrijwel alle gevallen binnen 20 werkdagen volledig naar uw wensen worden geleverd.

Stijldeuren

Naast de Raffito deuren, die opgebouwd zijn uit aluminium of stalen stijlen en een deurvulling, bestaat er ook type stijldeuren. Deze zijn leverbaar in klassieke en in moderne uitvoering. Leverbaar in 11 passende kleuren voor elk interieur

Raffito interieur

Achter de mooie schuifwand is een ruime keuze aan indelingsvarianten mogelijk. Kies een kleur die het beste past bij u past en maak een keuze uit extra dikke panelen voor een robuuste uitstraling of juist voor een chique uiterlijk met een ronde paneelafwerking. Legplanken, laden op maat eventueel ook met een glaspanelen voorzijde. Tevens kunnen de laden geleverd worden met soft-close, push to open of een vakverdeling. Andere accesoires zijn garderolift, schoenenrek, apothekerskast, broek- en dassenhouder, riemhouder, uittrekbare legplank, ledverlichting, sierstrip. Overal is aan gedacht! Een mooie en efficiënte benutting van uw ruimte.

Bij aanschaf van een kast op maat  kunt u ervoor kiezen deze door onze monteurs te laten monteren. De kastinterieurs zijn zeer eenvoudig te monteren. Bij dit systeem wordt een duidelijke montagehandleiding met de kast meegeleverd. Achterwanden worden, indien u hiervoor kiest, op maat meegeleverd en zijn met de bijbehorende profielen ook eenvoudig te bevestigen. Ook de overige opties en accessoires zijn simpel toe te voegen aan uw kastinterieur. Bij de diverse accessoires wordt afzonderlijk een montagehandleidingen meegeleverd.

Interesse in dit product? Neem contact met ons op.