• raamdecoratie

Plissé en Duette

Plissé en Duette neemt de laatste tijd sterk in populariteit toe. De collectie is dan ook enorm uitgebreid. Naast de vele verkrijgbare kleuren is er nu naast de plooibreedte van 25 en 32 nu ook de 64 mm. plooi. Met het oog op de kinderveiligheid zijn de producten verkrijgbaar in Lite Rise en Smartcord, bovendien zijn de profielkleuren naar wit, crème en grijs nu ook in antraciet. Er is Duette in uitgebreide Classic stoffen en plissé is verkrijgbaar in een serie Economy. 

 

Belangrijk kenmerk van deze produkten is hun energiebesparende karakter. De warmte wordt vastgehouden, terwijl de winterse kou grotendeels buiten blijft. Met name de Duette® shade heeft door de honingraatvormige tunnels een isolerende en daardoor energiebesparende werking. Tevens lopen bij Duette® de koorden onzichtbaar door de stof. De Plisse en Duette® zijn te combineren in elke woonstijl, maar door hun veelzijdigheid uiterst geschikt in afwijkende raamvormen, dakramen en serre.

Tevens kan er door verschillende montage en ingespannen mogelijkheden, gespeeld worden met het licht en privacy mogelijkheden. Zo is er bijvoorbeeld de populaire TOP-DOWN of de DAY & NIGHT plisse.

Interesse in dit product? Neem contact met ons op.