• raamdecoratie

Shutters

Spelen met licht in uw woning of kantoor, dat is mogelijk met Shutters. Een elegant sfeervol product dat uitblinkt in duurzaamheid, onderhoudsarm, sfeervol is en met de Trend meegaat. Shutters zijn niet meer weg te denken uit de wereld van de raambekleding en zijn dan ook het perfecte alternatief voor gordijnen of jaloezieën. Hoewel we veel klanten hebben die naar een nieuwe woning verhuizen en dan voor Shutters kiezen, zien wij meer en meer klanten die kiezen om in de bestaande woning te blijven en deze te moderniseren.

Mooi, tijdloos & praktisch
Naast een nieuwe keuken, leuke badkamer en een moderne vloer hoort hier zeker ook de raambekleding bij. Shutters geven een geheel nieuw gezicht aan uw woning en het gevoel van een ingrijpende verandering maar met een relatief geringe inspanning. Shutters geven het interieur een mooie en tijdloze look, met de verstelbare lamellen kunt u licht en schaduw in de kamer regelen zoals u wilt, ook kunnen de luiken helemaal open zodat de zon optimaal naar binnen schijnt en u volop van de uitzicht kunt genieten.

Materiaal & werking
Shutters van Trendshutters zijn gemaakt van het beste linde-hout en precies op maat gemaakt, speciaal voor uw persoonlijke leefsituatie. Stijl, louver breedte, kleur etc. kan afzonderlijk worden geselecteerd. De draaiende, ellipsvormige lamellen zijn verkrijgbaar in 47, 63 of 89mm breedte. Licht - en zonlicht in het interieur kan dus volledig naar eigen wens worden geregeld. Voor de brede toepassing van shutters, zijn er ook varianten welke zijn toe te passen in natte ruimten (Ecowood) en zelfs voor buiten (Aluminium). Maar shutters zijn leverbaar in afwijkende vormen. Zo kunnen ze geleverd worden in een ronde, getoogde of piramide vorm.

Interesse in dit product? Neem contact met ons op.