• zonwering

Screens

Met de screensystemen wordt het zonlicht effectief gefilterd. Deze verticaal hangende zonwering is oorspronkelijk ontworpen voor bedrijfsmatige toepassingen maar is nu ook voor u beschikbaar. Het type screen zorgt ervoor dat u overdag naar buiten kunt kijken zonder inkijk naar binnen. De screen wordt met name toegepast in situaties waar andere zonweringssystemen niet toepasbaar zijn en is tevens in een zeer windvaste variant te verkrijgen en is daarom ideaal voor bewoners die vaak of lang afwezig zijn.

Voor thuis & voor de horeca
Door de windvaste eigenschappen van de  ZIP-screen is het tevens mogelijk een screen toe te passen als windscherm, in combinatie met  een pergola. Bij een dergelijke toepassing creeert U op een stukje privacy, zonder dat u opgesloten zit. Een screen filtert het zonlicht, maar u kunt nog wel door de stof heen kijken. De ZIP-screen kan ook uitgevoerd worden in transparant folie, eventueel te combineren met de standaard screen-doeken. Dergelijke producten zijn ideaal voor het creëren van een beschutte zitplaats bij de toepassing als windscherm. Ideaal voor horeca toepassing, maar ook voor thuis. Screens worden steeds vaker toegepast als windscherm variant.

In dergelijke gevallen is een ZON/WIND Automaat een passende toevoeging. Een screen is tevens uitermate geschikt voor het monteren op een chalet of caravan.

Interesse in dit product? Neem contact met ons op.