• Image 01
 •   
 • Image 02
 • Image 03
 • Image 04
 • Image 05
 • Image 06
 • Image 07

Inbraakpreventie en beveiliging

Gecertificeerde sloten, voor uw veiligheid

Woninginbraak is een hardnekkige vorm van criminaliteit, waarvan de gevolgen nog wel eens worden onderschat. Voor veel mensen is een woninginbraak een traumatische ervaring. De fysieke veiligheid hangt onlosmakelijk samen met de veiligheidsbeleving. Daarom is het zo belangrijk dat het Politiekeurmerk Veilig Wonen bestaat.


Hedendaagse sloten

Aan de hedendaagse sloten wordt er tegenwoordig hoge eisen gesteld, wij kennen deze eisen en geven voor elke sluiting een goed advies, waar mogelijk rekening houdend met budget.
Een GOEDE sluiting van een deur bestaat uit een insteekslot met een sluitkom in het kozijn, het insteekslot wordt voorzien van een profielcilinder en het geheel wordt aan weerszijden afgewerkt met een veiligheidsschild met kerntrekbeveiliging. Op voordeuren zijn ook regelmatig oplegsloten gemonteerd, in dit geval is het slot van een voorgemonteerde cilinder voorzien en deze is zichtbaar aan de binnenkant van de deur met bijbehorende slotkom de cilinder wordt aan de buitenzijde voorzien van een veiligheidsschild met kerntrekbeveiliging. Naast een goede sluiting dient aan de hangzijde 3 of 4 scharnieren te zitten, bij naar buiten draaiende deuren met losse of geïntergreerde dievenklauwen.


Toepassingen van insteeksloten

Insteeksloten zijn er in vele merken diverse maten en soorten. Tegenwoordig zijn de bekende sloten qua maat redelijk gestandaardiseerd. Maar toch zijn er nog veel vele onderlinge verschillen. Naast deze onderlinge verschillen zijn er ook verschillen in toepassing. Zo kennen we Paniekslot, Centraalsloten, Codesloten, Bijzetsloten, Garagedeurslot, Rolsloten, Smaldeurslot, Seniorenslot, schuifpuisloten
Deze verschillen kennen wij en adviseren U hierbij in de winkel of bij U thuis. We kunnen U ontzorgen door de situatie thuis te bekijken en het slot daarna vakkundig voor U te monteren.


Meerpuntsluiting

Voor een betere afsluiting van de deur is er de meerpuntsluiting, deze sloten hebben naast het hoofdslot minimaal 2 nokken/schoten/haken extra die voor sluitingen zorgen over de gehele hoogte van de deur en zorgt in combinatie met de bijbehorende sluitkomen en veiligheidsbeslag voor een perfect afgesloten deur, die te bedienen is met 1 sleutel in het hoofdslot.


Sluitkom

Een sluitkom is een kom van staal of flexibel kunststof. Een sluitkom wordt in het kozijn gefreesd, dit is een secuur klusje, welk door een ervaren klusser te realiseren is, laat u ontzorgen en laat ons het uitvoeren, wij bezitten de juiste gereedschappen om dit klusje uit te voeren met minimale schade aan het bestaande schilderwerk.


Profielcilinders

Een profielcilinder is het gedeelte waar het slot door middel van de sleutel te bedienen is. Doordat de profielcilinder de zwakste schakel in het slot is, dient deze van een goed veiligheidsschild te voorzien zijn.

Profielcilinders zijn te verkrijgen in diverse lengten, dit is afhankelijk van de dikte van de deur. De profielcilinder is verkrijgbaar met aan de binnenzijde met een draaiknop voor gebruiksgemak. Voor meer gebruiksgemak kunnen profielcilinders gelijksluitend geleverd worden, waardoor de deuren in gehele woning met 1 sleutel te bedienen zijn. Het gelijksluitend maken van de deuren, kan naast het kopen van een complete set met profielcilinders ook gerealiseerd worden, op basis van een originele sleutel van een bestaande cilinder.


Zorgcilinder

Doordat senioren steeds langer thuis verzorgd worden, is het Zorgslot van het merk "Nemf Entr" een goede optie, voor een beter te beheren toegangscontrole. De cilinder is aan de buiten zijde te bedienen met een cilindersleutel, code tableau, een vingerscan en afstandsbediening. Bovendien is deze te bedienen met de smartphone, alles is in te stellen. Aan de binnenzijde is de deur te bedienen met een draaiknop waaronder de benodigde accu op gemonteerd zit voor de aandrijving van het slot.


Sloten in kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn voorzien van meerpuntsluitingen, deze zijn niet in de winkel verkrijgbaar. We leveren deze op beselling en/of brengen deze ook aan. Bestaande sloten in kunststofkozijnen zijn bij defecten meestal niet te repareren en bij vervanging zijn er vele opties waarmee men rekening dient te houden. hierin zijn er veel verschillen en de slotenfabrikanten zijn door toedoen van de steeds strengere eisen genoodzaakt wijzigingen door te voeren, waardoor het vervangen soms nog een hele klus is. Wij kennen de verschillen en hoe daar mee om te gaan, laat U ontzorgen als het om dergelijke sloten gaat.


Vraag (vrijblijvend) een offerte aan of maak een afspraak

 1. Naam
  Uw volledige naam
 2. E-mail
  Voer aub een geldig e-mailadres in.
 3. Telefoon
  Voer aub een geldig telefoonnummer in zonder streepjes of spaties.
 4. Opmerkingen
  Voer aub uw bericht in.


Inbraak veiligheid en preventieadvies door onze preventieadviseur

Om een inbraak te voorkomen, komen wij graag bij u thuis voor een preventieadvies. Onze preventieadviseur komt geheel vrijblijvend om samen met u de woning te inspecteren. Er wordt hier gekeken naar het hang en sluitwerk aan de ramen en deuren, controleert op voldoende rookmelders en kijkt of de woning voldoende is verlicht. Heeft u uzelf buitengesloten, wij helpen u om uw woning weer te betreden.

Maar ook gemeenten en Vereniging van eigenaren kunnen ons inschakelen voor het geven van advies op het gebied van beveiliging. Wij zijn in de Gemeente Veere, Middelburg al regelmatig ingeschakeld tijdens bewonersbijeenkomsten, hier werd dankbaar gebruik gemaakt voor de eerste kennismaking en hierop volgende preventieadvies op locatie. Door de het aanwezige displaymateriaal kunnen op een centrale locatie veel duidelijk maken.


Sloten en deurbeslag

Hubo Westkapelle heeft een ruime afdeling sloten en deurbeslag. U treft daar de erkende beveiligingsproducten van het Politie Keurmerk Veilig Wonen®. De artikelen herkent u aan het logo en de opschriften SKG*®,SKG**® of SKG***®.

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of een offerte.


Kopieren van profielsleutels en autosleutels

Voor het kopiëren van (profiel)sleutels en autosleutels kunt u bij ons terecht. Klaar terwijl u kijkt. Maar ook een groot aantal autosleutels met chip kunnen wij voor u dupliceren. Naast de verkoop van standaard (certificaat)-profielcilinders, kunnen wij in ons atelier LIPS CONTROL en ISEO R6 profielcilinders op maat maken.