• raamdecoratie

Vouwgordijnen

Sfeervol, dat is typerend voor de collectie vouwgordijnen van Hubo. Er is geen raamdecoratie product dat het interieur zo veel sfeer geeft als een vouwgordijn. De hoogwaardig geconfectioneerde vouwgordijnencollectie is vooral bijzonder sfeervol. Deze raambekleding zorgt met haar decoratieve uitstraling voor een persoonlijk accent in uw interieur. Het recht hangende vouwgordijn wordt in segmenten opgetrokken met een bedieningsketting.

Stoffen
De vouwgordijnen zijn leverbaar in twee uitvoeringen: Roman (zonder baleinen) en Roman II (met baleinen). De modellen met baleinen hebben een strakkere uitstraling. Onze collectie bestaat uit een ruime keuze aan stoffen van hoge kwaliteit, bijzondere dessinstoffen, transparante "In between" stoffen (een goed alternatief voor vitrage) en uiteraard een grote sortering uni stoffen met of zonder structuur. De stof kan eenvoudig van het bovenprofiel losgemaakt worden om volgens de voorschriften te kunnen reinigen.

Velux Dakvensters
De raamdecoratie van Velux staat beken om zijn naadloze aansluiting op het raam en de bijbehorende eenvoudige montage. Naast rolgordijnenplissé, combi, horizontale jaloezie is er nu ook het vouwgordijn voor de Velux dakvenster, deze is in 20 kleuren stof te verkrijgen en passen in elk interieur. De stoffen zijn transparant tot gedimd en de stoffen zijn extra te bestellen om het hele interieur hier op aan te passen. De vouwgordijn zijn flexibel te gebruiken in het dakraam, door het verschuiven van de boven en onder-lijst.

Interesse in dit product? Neem contact met ons op.